Бижутата на холивудските знаменитости

Освен, че обичат да носят бижута, холивудските знаменитости се впускат и в тяхното създаване. Кристина Агилера, Джесика Симпсън и Анджелина Джоли са няколко примера за находчиви дами в средите на ювелирния бизнес. Интересното е, че някои решават да посветят своята колекция на близък човек, а други предпочитат да отстъпят печалбите за благотворителни цели. Не всеки път е лесно да се определи причината за проявата на творчеството на звездите, но едно е сигурно. Резултатът е поразително красив и блестящ. Бижутата се носят както от самите звезди, така и от хора с добри финансови възможности.

Началото на тази тенденция се поставя от известната със своята красота, Хайди Клум. Тя изработва колекция от мед, камъни и сребро. В своята работа, Хайди е подкрепена от гиганта QVC. Моделите, които те създават целят да обхванат романтично настроените дами. Колекцията, която Хайди пуска се радва на небивал успех. Това е достатъчна причина за красавицата да пуска нови колекции от бижута на всеки три години. Пожънатият успех от Хайди е достатъчно основание и за други звезди да се впуснат в ювелирното производство.

През 2008 г., Кристина Агилера създава колекцията бижута Shattered. Певицата си сътрудничи с популярния бижутер на Холивуд, Стивън Уебстър. Бижутата са изработени от злато, ахат, сребро и кехлибар. Начинанието на Кристина се оказва успешно и само година по – късно, тя пуска на пазара нова колекция, Superstud. Този път, накитите са предзназначени за бунтарски настроените дами.

Никол Ричи също реши да последва примера на известните дами. През 2008 г., тя си сътрудничи с Mouward, за да създаде своята бляскава колекция House of  Harlow, 1960. Бижутата са изключително луксозни и елегантни. Те са изработени от злато, сребро и диаманти. Интересен факт за колекцията е, че Никол решава да я кръсти на името на своята голяма дъщеря, Харлоу. Бляскавите изкушения вплитат в себе си духа на отминалите епохи в Холивуд. Те са едни от любомите на Ашли Симпсън и Мадона.

Анджелина Джоли вижда в бижутерийното производство още един начин за оказване на помощ на деца изпаднали в беда. Поради тази причина, тя не се колебае и приема веднага предложението на Робърт Прокол да създадат съвместна колекция. Бижутата са изработени от сребро, бяло злато и смарагди. Колекцията е наречена The Style of Jolie. По – късно, актрисата добавя детски лъжички за кръщенета към колекцията. Бижутата не се продават в магазини, а единствено онлайн. Цената им е изключително висока, но приходите се пренасочват към благотворителната организация на Анджелина.

През 2011 г., Джесика Симпсън също се впусна в ювелирното приключение. Тя работи съвместно с марката Zales и успя да изненада своите фенове точно преди сватбата си. Бижутата са изработени от сребро, диаманти и злато. Те са женствени, а някои от тях – достъпни за обикновените хора. Близнчките Олсън допълниха 2011 г., със своята колекция от рубини, сапфири и сребро. Те създадоха своите накити, за да допълнят визията на модната колекция дрехи, която пуснаха на пазара преди това.
Очевидно, холивудските знаменитости ще продължат да се изявяват извън своето поприще. На техните фенове не им остава нищо друго освен да се насладят на поредната порция блясък и красота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *