Близнаци – Бижута според зодията

  Близнаците са хора, които се отдават на умствена дейност с огромно желание. В повечето случаи, те се поддават на безпокойство, но за сметка на това са надарени с гъвкавост, която им помага да излизат от всякакви ситуации. Хората, родени под този знак обичат да говорят и знаят как да си служат с думите. Обикновено те са в основата на разнеслите се клюки, но по – често, те говорят за своите преживявания.

Близанците се развиват успешно в областта на ораторството и писането. Понякога, изпадайки в конфузна ситуация, Близнаците могат да си послужат с лъжа. Те не биха си позволили да заблудят близък човек или приятел. Близнаците са тясно свързани със своите приятели. Те пътуват постоянно в търсене на нови места и личности. Безпокойството, което ги обзема ги кара да сменят местожителството си често. Но без значение къде отиват, те никога не забравят старите приятели. Този, който реши да навреди на представител на знака Близнаци трябва да бъде изключително внимателен.

Близнаците могат да бъдат идеални приятели, но също и силни врагове. При подбора на битките, които започват, те твърде често се впускат в загубени каузи. За да постигнат целта си са склонни да излъжат без угризения. Понякога не забелязват собствените си проблеми, а се втурват да решават чуждите такива. Близнаците са една от най – независимите зодии. Те рядко следват правила и никога не признават ограничения. Светът е отворен за тях, а те са готови да го опознаят.

Представителите на зодията са социални и обичат да прекарват време сред своите приятели. Но въпреки това, те имат нужда за себе си. Ако преценят, че искат да прекарат известно време сами, по – добре е никой да не ги безпокой. Една от отрицателните черти на тази зодия е повърхността. Близнаците почти никога не се задълбочават. Твърде често, те си правят погрешни изводи на база първи впечатления. Поради тази причина, те изпадат в конфликтни ситуации с останалите представители на зодиака. Близнаците се свързват с двойнствената природа. Те менят своето мнение в зависимост от конкретната ситуация.

Планетата, с която се свързва знака е Меркурий. Камъните, които се препоръчват за представителите на Близнаци са ахат, планински кристал, топаз, тигрово око, оникс, цитрин, хризопраз, карнеол и всички останали, които са пъстри. Добре е Близнаците да носят златни бижута. Така ще се засили тяхната решителност. Дамите могат да носят пръстени, а мъжете – ръкавели. Накити, инкрустирани с някой от посочените камъни ще засили аналитичното мислене. Близнаците са весели и адаптивни личности.Те не обичат да скучаят и да стоят на едно място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *