Дева – Бижута според зодията

 Девата е още една от независимите зодии. Тя е способна да извърши всичко, за да постигне своята цел. Недостатъкът и е , че твърде често тя се пренася в миналото и живее със спомените. За да осъзнае, че настоящето е от значение, Девата се нуждае от близък човек до себе си. Родените под този знак са изключително самокритични, а това спира тяхното развитие напред. Хората се сприятеляват с Деви лесно. Представителите на зодията са лоялни, верни и решават проблемите си по логичен път. Недостатъкът на приятелят Дева е, че той е склонен да се меси в личния живот на останалите. Интересното е, че Девата ще се опита да контролира живота на своите приятели и да внесе промени в него. Тя прави това с мисълта, че ще помогне на близките си да внесат ред в мислите и ежедневието си. Най – добре е да се спазва известна емоционална дистанция.

Девите са интелигентни и бързо запомнящи. Те се развиват най – успешно в областта на науката и изследването. Тяхната способност да вникват в душата на другите ги прави добри психолози. При решаване на възникнал проблем, родените под знака на Дева събират отделните фрагменти и ги сглобяват. Ако може да се каже, че има сила, която поддържа реда в света, то това са Девите. Те са анализатори. Преди да се впуснат в ново начинание, те правят своите проучвания. Това ги прави да изглеждат бавни и мудни в очите на заобикалящите ги. За да постигнат по – голям успех в живота, Девите трябва да се обърнат към своите чувства. На моменти, те изглеждат студени, но това е така поради тяхната вглъбеност. Макар да анализират всяка ситуация и проблем, Девите не обичат да правят това със своите чувства.

Представителите на зодиакалният знак могат да проявяват нестабилност. Девите се нуждаят от спътник, който ще ги приземява и подкрепя. Лъвът е добър партньор, ако проявява същия стремеж към получаване на нови знания. Родените под знака на Дева се славят като суетни хора. Те се впечатляват от бляскави и пищни бижута. Златни пръстени, колиета или обеци, колкото са по – големи, толкова са по – любими. За да засилят благоприятното въздействие на околната среда върху себе си, Девите трябва да се снабдят с турмалин, нефрит, сапфир, тигрово око, косите на Венера, циркон или планински кристал. За да внесат хармония в бизнеса и личните отношения, Девите трябва да носят накити в областта на кръста и корема. Добро решение са всички колани, които са инкрустирани с някой от изброените камъни. Родените под знака на Дева са хора с цел в живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *