Как да съчетаем бижутата с дрехите

Понякога семплият тоалет се нуждае просто от едно бижу, а друг път от едно по-малко. Как да съчетаем бижутата с дрехите?
Някои съвети при различни видове дрехи. Какво може да им подхожда?
В ежедневието си често носим дънки с удобни блузи. Ако блузата ви е изчистена и все пак не е прекалено закопчана (това дава възможност да оформите деколте), то може да я завършите със стилно синджирче. Металът на бижуто в случая не е от значение- то може да е от злато, сребро или да бъде дизайнерска изработка. Ако нямате никакви други накити по себе си- един по-обемен пръстен също би подхождал. Когато блузата е с къс ръкав- може да добавите и гривна.
Когато става дума за стилно офис-обличане като костюм, който се състои от две части и риза, тогава бижутата са излишни. Може да си позволите пръстен и то не много голям. С някакъв подходящ към цвета на костюма камък.
Безспорно най-подходящият момент за носене на бижута са вечерните ви излизания, купоните и дискотеките. Ако и там не ги сложите, за да се почувствате готино, то значи няма нужда да си ги купувате! Това е моментът, в който обличате потниците и блузите с големите деколтета и рокли без ръкави. Тях може да комбинирате със всякакъв вид бижута! Например с дълги обеци, множество гривни, обемни пръстени, синджири с необичайни висулки или общо зето това е моментът, в който може да изразите себе си, без оглед на обстановката!
Сигурно винаги, когато трябва да отидете на някакво събитие, като сватби и кръщенета, на които обличате стилни рокли се чудите, кое е по-подходящо златото или среброто. Истината е, че това може да го определи цвета на очите, косата и роклята ви. Ако имате хубава медено руса коса- едва ли среброто е вашият метал. Затова пък, ако очите ви са неописуемо сини, те сами нашепват, че по-подходящ би бил един сребърен накит с красив син кристал, а защо не и Сваровски?! Само не прекалявайте, ако самата ви рокля има достатъчно флорали мотиви, пайети и др.
Може би съчетанието на правилните бижута е едно интересно хоби на много от вас. От една страна имате занимание, а от друга винаги имате подходяща комбинация от дрехи и бижута, която отдавна сте обмислили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *