Кожени бижута – хит за есента на 2012

  Кожени бижута изместват класическите сребърни и златни накити този сезон. Бижутата от естествена кожа оставят впечатлението за малко по-небрежен вид, но в същото време кожата може да придаде много стил. Бижутата с кожени каишки започнаха да навлизат още преди години, но този сезон са тотален хит. Верижките от кожа са идеални за съчетание с различни метални висулки и пера.

 
Кожените гривни с метални елементи присъстват в предложенията на дизайнерите както за мъже, така и за жени. Жените, разбира се, са облагодетелствани и за тях разнообразието е по-голямо. Те могат да си харесат и кожена гривна с перли, кристали или скъпоценни камъни. Новите колекции на Сваровски и Alexander McQueen изобилстват от кожени гривни с камъни и златисти метални фигурки.

Все по-често забелязваме в колекциите на световните дизайнери гривни с висулки и обемни закопчалки. Не са рядкост и щампите върху кожата, надписите, мънистата и капсите. Тъй като гривните са по-обемни, не е нужно да ги съчетавате с друго бижу. Коженият аксесоар ще играе ролята на акцент в тоалета.
При мъжете, кожените гривни са по-изчистени, но по-масивни. Много модерни са гривните с контрастни шевове и копчета.
Обеците от кожа все още не са много разпространени и не се продават масово. Можете да намерите такива в малките магазинчета за бижута ръчна изработка. Със сигурност ще изглеждате много ефектно и с ръчно направено колие или брошка от кожа. Уникалността на различните кожени бижута е несравнима!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *