Козирог – Бижута според зодията

Хората Козирог може да бъде определен като свободолюбива зодия. Представителите и често живеят по свои правила в свой собствен свят. Изключено е да бъдат принудени да играят определена роля. Те са против максимата, че животът е театър. Козирогът е зодия, която може да се похвали със своята последователност. Това, което я прави различна от останалите е, че нейните представители извървяват целия път от началото до края. Когато си поставят цел, те никога не се стремят да започват изпълнението и от високите етажи на властта. За тях времето не е от значение, а резултатът трябва да носи удовлетворение. Човекът козирог може да бъде несериозен в работата и отношенията си към другите.

Но в това не се влага негативен смисъл. Всяка сериозна ситуация може да бъде превърната в забава. Козирогът не се страхува от предизвикателства. За него е характерно това, че той никога не търси чужда помощ. Представителите на зодията предпочитат да се срещнат с проблема лице в лице. Козирогът се разбира добре с представителите на зодиите Скорпион и Риби. Между тях може да възникне истинско приятелство, но не се препоръчва започването на интимна връзка. Отнесеността на Козирога ще започне да дразни сериозния Скорпион и романтичната връзка би се превърнала в тормоз и за двете страни.

Интересен факт за тази зодия е, че родените под нейния знак могат да се разбират добре с представителите на всички останали зодии. Дали ще бъде приятел с някой или не, Козирогът решава сам на база лична преценка. При започване изпълнението на определена задача, Козирогът се съсредоточава само и единствено върху нея. Той не обича да се чувства притиснат от време и обстоятелства. Прекалено многото задачи го объркват и му пречат да се съсредоточи. Родените под знака на Козирог харесват крайностите в своя живот.

Цветовете, с които може да опишат са черен и бял. Козирогът харесва да носи сребърни бижута. Среброто го успокоява и същевременно му помага да си събере мислите. За да привлече късмета на своя страна, всеки представител на зодията трябва да има поне едно бижу с някои от следните камъни – ахат, малахит, рубин, оникс, опал, опушен кварц, яспис, халцедон, смарагд, обсидиан, котешко око, гранат, нефрит и аметист. Благотворно влияние върху живота на Козирога оказват и всички червени прозрачни и черни камъни. Жените Козирог може да се поглезят с бижута с перли. Те ще спомогнат за запазване на семейното щастие и уют. Гривни, които са носени на краката ще укрепят общото здравословно състояние на Козирога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *