Лъв – Бижута според зодията

   Лъвът е известен като царят на животните. В зодиакалното съзвездие, той запазва своите позиции на лидер и командващ. Лъвът е амбициозен и не понася да прави компромиси. Ако прецени, че дадено нещо трябва да бъде свършено, той възлага задачата на определен човек и изисква резултат. Ако някой не желае да се подчини на неговите заповеди, Лъвът винаги успява да намери начин да убеди своя противник. Получил веднъж отказ, той не се предава, а се мотивира още повече. Упоритостта му е причината успехът да бъде чест спътник в неговия живот. В стремежа си да успеят, Лъвовете често не преценяват силите си правилно.

Представителите на останалите зодиакални знаци се изумяват колко нерви и сили могат да похабят Лъвовете в своите стремежи. Прекалената им амбициозност понякога е техен враг. Ако се захванат с проект, който е обречен Лъвовете ще претърпят загуби, но няма да се откажат от довеждането на задачата до изпълнение.

Представителите на тази зодия са трудни приятели. Много често, заобикалящите се поддават на очарованието и силата, които струят от излъчването на Лъва. Всеки е способен да си въобрази, че е нещо повече. Истината е, че всеки бледнее в присъствието на Лъва. Приятелят Лъв би могъл да се опита да командва и контролира своите познати. Поради тази причина, индивидуалисти като Телеца и Близнаците трябва да стоят настрана от него. Веднъж спечелен като истински приятел, Лъвът е всеотдаен, готов да помогне във всеки момент.

Излъчването на Лъвовете е достатъчно за привличането на нови познати и приятели. Представителите на знака са приятелски настроени към всички. Те рядко могат да бъдат открити сами. Почти винаги, Лъвът се движи със своята свита. Родените под знака на Лъв са импулсивни хора. Те предпочитат да се срещнат с проблема очи в очи. Ако между вас и някой Лъв възникне недоразумение не очаквайте, че той ще започне да действа зад гърба ви. Лъвовете са открити и казват истината в очите на хората. Но това не винаги е от полза за тях.

Представителите на знака са лишени от способността да преценяват правилно хората. Откритостта и приятелското им отношение могат да ги въвлекат в проблеми. Тази зодия се определя като най – властната и се намира под контрола на Слънцето. Цветът на Лъва е жълтият. Родените под този знак не само, че могат да си позволят, но и трябва да носят бижута от злато. Всички жълти и жълтеникави камъни биха били подходящи за тях.

Лъвът трябва да носи поне едно бижу с кехлибар, рубин, гранат, яспис, диамант, циркон или цитрин. За да привлече късмета на своя страна, Лъвът може да носи колие на врата или брошка в близост до гърдите. Мъжете, които са зодия Лъв могат да носят златна игла за вратовръзка. Ако искате да влезете в обкръжението на Лъва, подгответе се с много ласкателства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *