Мъжете забелязват обувките ви, а вие трябва да знаете това

Мъжете са наблюдателни и ако си мислите, че през топлите дни, които идват, те предимно ще зяпат краката ви, защото са си просто такива, но никога няма да обърнат внимание на обувките ви или на петънцето, за което нямахте време да отстраните от тях сутринта, то се лъжете. Мъжете се оказва, че са по-наблюдателни отколкото дамите си мислят и определено би им направило впечатление какви дамски обувки носите. Затова трябва да знаете, че независимо дали сте си избрали от спортните и модни немски обувки или пък от елегантната колекция на обувки caprice или пък от спортните обувки от колекцията на обувки s.oliver, мъжете около вас ще забележат всичко и нещо повече, те могат да разгадаят характера ви.

 

Ако вие, като дама се захласвате по дамски обувки, но самата не знаете, че те могат да издадат характера ви, то трябва да знаете поне това, че мъжете се интересуват от тези неща. В този ред на мисли за един мъж дамски обувки могат да говорят повече отколкото за вас, която сте обикаляли цял ден в търсенето на идеалния модел или пък сте прекарали часове сърфирайки в мрежата в търсенето на перфектните онлайн обувки.

Така например мъжете ще се досетят, че ако вие предпочитате дамски обувки на висок ток, то определено сте от дамите, които са уверени в себе си и във визията си, а също така обичате шумните места. В един момент обаче може да бъдете и своенравна или дори „кифла”, както е модерно да се казва в последно време.

Ако пък сте с предпочитания към спортни обувки или обувки с равна подметка, то вие сте крехка и ранима душа и носите нещо детско в себе си. Това може да се хареса на мъжете, които искат да се грижат за вас, но ако искате да свалите мъж, който предпочита по-силен характер до себе си, то определено ще се наложи да обуете тип мъжки обувки или просто да заложите на женствените дамски обувки с ток, били те и неудобни за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *