Мъжки гривни

Когато става дума за гривни, нека не грешим, че бижуто е за жените. Напротив. След като някога гривните са били като предпазен щит от зли сили за ловците, то няма никакво място за притеснение. Въпросът е, кои модели са за мъжете и кои не?

Безспорно един от най-добре стоящите и предпочитани модели мъжки гривни са кожените гривни, върху които има метален елемент. Този метален елемент често е предпочитан да бъде от сребро или стомана и по-рядко от злато. Кожените гривни може да са просто под формата на връвчици или на плетеница. Независимо за кой от двата варианта става дума, той стои еднакво добре.

За мъжете е важно гривната да е изчистена. Изчистена е гривната синджир например. От този модел сякаш се залага на малко по-дебелите синджири. Логиката на този избор е добра. Все пак бижутата, които носят мъжете са най-често гривни. Защо то да не е по – обемно!

Няма съмнение, че мъжете си падат по веригите. Сякаш най-големият процент мъже не се спират само на гривна-синджир, а синджир тип верига. С по-внушителни елементи и размери. Когато става дума за метала, мъжете доста често предпочитат той да е стомана. Такива модели има при „Diesel”. Техните колекции сякаш са насочени изцяло към мъжете и по-малко към жените.

Понякога мъжете си падат и по гривни, които са съставени от отделни елементи. Това, на което залагат те е елементът да е правоъгълник. Такова изобилие от гривни имат марките „Fossil” и “Lotos”.
А най-удобните гривни са тип ластик. За да не е толкова обикновена към нея бива добавяно и нещо допълнително Било то под формата на плочка, надпис или черепче.
Моделите мъжки гривни сякаш остават в графа семпли и удобни за носене през целия ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *