Нови цветове в кристалите Сваровски

Известната по цял свят марка „Сваровски“ непрестанно следва мотото си „да променяме доброто“. Начинът, по който се осъществява промяната- чрез постоянните иновации в начина на шлифоване и обработка на кристалите.
Резултатът от тази непрекъсната работа не закъсня и тази година. Новата колекция на Сваровски излезе с ново цветово предложение. Новата колекция на кристали „Swarovski Crystallized” бе създадена заедно с топ дизайнери, които използват неговите нови шлифовани камъни.
Два нови цвята, с които са инкрустирани в бижутата от есенно-зимната колекция 2012-2013 са светло розово (Vintage Rose) и кристално лунно синьо (Crystal Moonlight). Без да изневеряват на стила си и този път създателите на колекцията създадоха богат избор от инкрустирани с кристали сваровски бижута за всеки вкус. Те ни отведоха в света на елегантни и нежни гривни, пръстени, колиета, комплекти. Металните елементи на бижутата са покрити с бяло или жълто злато, за по-изисканите вкусове-платина.
Сред новите предложения за за обеци, колиета, часовници изпъкват черните тонове. Тези накити са изработени с помощта на стари египетски техники. Това което прави колекцията ралична- създадено е усещане за комбинативност между отделните елементи на бижутата.
Основната идея, която е заложена в концепцията на тази колекция, успява да бъде наложена. А именно – новите предложения за големина и цвят на бижутата и камъните- със сигурност създават тенденция за тяхното търсене, както и за имитирането им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *