Овен – Бижута според зодията

Зодиакалният знак Овен е първият от дванадесетте. За родените под този знак е характерна щедростта и вярното приятелство. Овните са известни като най – добрите приятели. Те винаги ще бъдат до вас, за да ви подкрепят в трудни моменти. Овните са известни със своята решителност да достигнат успех. Те се впечатляват бързо от всичко ново и понякога не премислят нещата добре. Евентуална пречка би могла да ги откаже от изпълнение на плана. Родените под знака на Овен се отказват лесно от това, което са започнали. Поради тази причина, трябва да им бъде напомняна постоянно причината за започване на настоящия проект. Мотивацията е от решаващо значение.

Този знак не се отличава с голяма търпимост и толерантност. Представителите решават, че принципът „ с рогата напред“ е основен за решаването на конфликтни ситуации. Родените под този знак са независими личности. Много често, те отказват да се вслушват в съветите на заобикалящите и се засягат от направените коментари или критика. За да излязат от неловко положение, Овните си служат с лъжа. За тяхно съжаление, те не са изкусни лъжци. Някои от представителите на зодията са несигурни личности. Независимостта, която показват е обвивка, която прикрива собствените страхове и несигурност. По – уверените в себе си обичат да рискуват. Те са склонни на всичко, за да бъдат център на вниманието.

Роденият под знака на Овен е жизнерадостен и приказлив. Планетата, с която се свързва тази зодия е Марс. Овните са изключително енергични и червеният цвят кореспондира най – добре с тяхната същност. Най – добре е камъните, които носят инкрустирани в бижута да бъдат с червен цвят – червен корал, яспис и рубин. Смята се, че гривна с халцедон, оникс или перидот ще засили решителността в несигурните представители на знака.

Най – доброто място за носене на бижута с някой от изброените камъни е главата. Вярва се, че обеци с рубин засилват таланта в представителите на знака. Дали накитите ще бъдат изработени от злато или сребро, това зависи от предпочитанието на съответния човек. Но тъй като златото се свързва с енергичността и чувствителността, за Овните е по – добре да го избягват. Сребърните бижута биха укротили желанието за поемане на рискове. Овните са твърде импулсивни. Много често, те не мислят преди да кажат или направят нещо. Но това ги прави отлични съдници. Ако искате да чуете истината, такава каквато е, поискайте мнението на родения под знака на Овен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *