Рак – Бижута според зодията

Най – инатливата зодия сред познатия ни зодиак е Рак. Представителите и се оказват най – упорити и държащи на своето мнение. За сметка на своя инат, Раците са изключително любящи и предпочитат семейния уют. Родените под този зодиакален знак са най – добрия избор за приятел. Почти е невъзможно те да бъдат ядосани или изнервени. Зодията се характеризира като една от най – оригиналните. Богатото въображение, което притежават Раците е нестихващ извор за нови идеи.

Астролозите приписват непостоянство на представителите на тази зодия, но истината е, че то се проявява само на моменти. Освен това, не може да се твърди, че те са по – непостоянни от който и да е друг зодиакален знак. Поради това не се препоръчва на Рак да започва връзка с Овен. Нито един от двамата представителите не би проявил постоянство. Ракът е изключително работлив и лесно схватлив. Странното е, че той почти никога не започва даден проект по собствена инициатива. Винаги се нуждае от стимул или подтикване. Хубавото е, че веднъж започнали изпълнението на дадена задача, те могат да я обогатят и постигнатият резултат да надминава очакванията.

Раците се развиват успешно в областта на изкуството. Въображението им ги прави ненадминати писатели. Тази зодия се определя като най – чувствителната. Понякога една незначителна дума би могла да развали настроението на Раците за целия ден. Представителите на знака предпочитат да изживяват сами своите трудни моменти. В пълен контраст на меланхоличните им периоди е грубото чувство за хумор, което притежават. Понякога техните шеги са прекалено пиперливи и остават неразбрани. Ако Ракът се почувства засегнат, той е способен да превърне недоразумението в скандал. Представителите на знака обичат да изопачават нещата. Хората от обкръжението на Раците не бива да приемат насериозно всяка забележка. За своите приятели и семейство, родените под знака са обичливи, услужливи и изключително грижливи.

Половинката на Рака може да бъде сигурна, че той никога не би и изневерил поради своята всеотдайност. Астролозите съветват представителите на Рак да се снабдят със сребърни бижута с диамант, адулар, сердолик, ахат, халцедон, авантюрин, хризолит, хризопраз, смарагд, опал или всички бели и непрозрачни камъни. За да се защитят от лош късмет, Раците трябва да носят бижута на гърба и гърдите. Брошките, иглите за вратовръзка и колиетата ще им помогнат да се преборят с лошите мисли. Аметистът и нефритът също са изключително подходящи за Рака. Те се определят като „ въздушни камъни“ и отлично кореспондират с характера на представителите на зодията. За Раците е в сила правилото, че във всяка шега има по една доза истина. Бъдете внимателни с тяхното чувство за хумор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *