Риби – Бижута според зодията

fish-290x300Риби те се възприемат като находчива и отворена към света зодия. Недостатъкът им е трудното вземане на правилни решения. Възприемчивостта и духовността са двете най – отличителни характеристики на този знак. Интересното за Рибите е, че те са последния знак от познатия ни зодиак. Като такъв, те събират по малко от всички предходни зодии. За представителите на знака се знае, че те са изключително адаптивни. Ситуацията, в която попадат е без значение. Те се пригаждат към новите обстоятелства буквално за броени минути. Твърде често те страдат от неразбирането на заобикалящите ги. Ако Рибите са недоволни от конкретна ситуация или човек, те изразяват своето отношение по възможно най – забележимия начин. Представителите на знака се развиват успешно в областта на изкуството и икономиката. Богатото им въображение ги прави отлични писатели, а ако имат талант – худoжници.

Рибите са чувствителен зодиакален знак. Те се нуждаят от съвсем малко, за да се трогнат от чуждото нещастие. Родените под този знак са готови да помогнат на страдащите без да очакват нещо в замяна. Неспособността им да казват „не“ се приема за друг сериозен недостатък. Твърде често, Рибите се товарят с излишни задачи поради невъзможността си да отказват. Понякога, те могат да изпаднат в самозаблуждение. Ако заобикалящата ги действителност не им харесва, Рибите започват нов живот в свой собствен свят. Това води до създаване на илюзии, които могат да объркат представите на родените под този знак. Ако паднат жертви на разочарованието, Рибите са склонни да се затворят в себе си и да изградят стена срещу околния свят. Но веднага щом моментът на отчаяние премине, те се завръщат в живота още по – силни.Може да изглежда странно, но тъгата е движещата сила и източник на енергия за Рибите.

Този зодиакален знак се свързва с планетата Юпитер. Камъните, които оказват влияние спадат към светлосинята гама. Рибите предпочитат да носят сребърни бижута. Златните накити ще бъдат полезни за тях в моментите на отчаяние и депресия. За да привлекат щастието на своя страна, Рибите се нуждаят от поне един камък от следните – сапфир, аметист, корал, лунен камък, яспис, александрит, аквамрин, лазурит, и бисер. Родените от този знак може да се снабдят със специални гривни или пръстени за краката. Те ще предпазят областта от кръста надолу от заболявания. Рибите са най – податливи на болести като артрит. Представителите на зодията се разбират добре със Скорпион, Телец и Овен. Започналата връзка между Риби няма шанс за бъдещо развитие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *