Скорпион – Бижута според зодията

Най – потайната и трудна за изучаване зодия е Скорпионът. Нейните представители се характеризират като лоялни, динамични, страстни, потайни, ревниви и манипулативни. Хладнокръвието, което показва Скорпионът в усложнени ситуации е пословично. Това е най – прикритата от всички зодии. Емоциите почти никога не излизат наяве. Когато започва нова дейност или проект, Скорпионът иска да бъде запознат с детайлите. Той задава въпроси постоянно, за да знае.

Представителите на тази зодия се характеризират като манипулативни хора. Те знаят как да привлекат хората на своя страна и да ги превърнат в свои марионетки. Независимостта е в природата на всички Скорпиони. Те никога не се съобразяват с чуждото мнение и дори да грешат, те искат да се поучат сами от горчивия опит.Скорпионите могат да бъдат истински приятели и верни половинки. Но в замяна те очакват да получат същото.

Представителите на зодията са изключително ревниви към любимите си хора. Понякога тяхната безпричинна ревност е повод за не един или два семейни скандали. Скорпионът се слави със своята памет. Той никога не забравя причиненото му добро или лошо. Отмъщението е в кръвта му. Дори и след години, той все още пази неприятните чувства и изживявания в своите спомени. Честността е определяща в отношенията със Скорпиона. Както той запомня всичко лошо, така запомня и най – малката добрина и е готов винаги да се отплати за нея.

Родените под знака на Скорпион се развиват в сферите на хирургията, науката и лидерството. Тяхното чувство за хумор е твърде остро и понякога околните не могат да различат шегата от нападателното поведение. Скорпионите са целенасочени хора. Те не се отказват от своите цели, без значение от времето или пътя, който трябва да извървят. Представителите на знака са известни със своята емоционалност и склонност да изживяват всичко скрито в себе си. На пръв поглед може да изглежда, че Скорпионът е студен като камък, но вътрешно да преминава през най – ожесточената си борба. Способността да прикрива емоциите си толкова добре го прави подходящ бизнес партньор.

По отношение на съжителството с останалите зодиакални знаци, Скорпионът се разбира добре със Стрелец и Козирог. Ракът и Лъвът са в състояние да извадят от нерви всеки Скорпион. Планетата, която се свързва с тази зодия е Марс а цветът – тъмночервен. Скорпионът трябва да се придържа към сребърните бижута. Среброто е мистичен метал и кореспондира добре с тайнствената природа на Скорпиона. Камъните, които оказват влияние в положителен аспект са гранат, хематит, топаз, опал, опушен кварц, ахат, оникс, рубин, аметист, малахит, хризопраз, сапфир, корнеол и обсидиан. Скорпионът може да носи сребърни колиета и пръстени. Докато всеки може да се справи с мрачната природа на този знак, то не всеки би могъл да се изправи срещу враг Скорпион.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *