Сребърни бижута

Среброто е вашият начин на живот. Нека да видим интересни маркови бижута и сребърни колекции, които биха могли да привлекат вашето внимание.
През 2009 година марката R.J.Graziano пускат т.н. „демократична колекция“ бижута. Идеята, с която е направена е да покаже, че повече хора могат да се докоснат до благородните метали, в това число и на среброто, в съчетание с изящни перили и кристали, при това на достъпни цени.

Сред интересните сребърни бижута е колекцията на Бригите Волц. Тя посвещава нейна колекция на слънцето (Sonnen Kollektion). Колекцията показва нейното изключително майсторство. Волц е създала изящни колиета, обеци, гривни. Всичките тези бижута са от стерлинг, а начинът, по който тя е успяла да изобрази Слънцето е несравним с никой друг досега. Същата дизайнерка е посветила друга своя сребърна колекция на Луната.

Няма как в нашата обиколка да пропуснем марковите сребърни бижута, в това число красивата сребърна бижутерия на Армани. В неговите колекции присъстват предимно синджири с висулка тип монети (пендари), гривни тип верижки. Сред най-удобните за носене ежедневни гривни са силиконовите гривни в съчетание със сребро. При Армани те са добре разпространени.

Сред най-известния елемент в сребърните бижута на Diesel е плочката. Тя умело се вписва в гривните , медальоните за врата. Esprit- марката е известна с изящните и нежни елементи. Нейна запазена марка сякаш е станало сърцето. Бижутата се изработват от сребро. Сред тях често може да намерите инкрустиран цирконий. А понякога дори в съчетание с красиви перли.

Сребърните бижута на Pandora задоволяват вкуса на по-дръзките. За нея са характерни големите размери пръстени във всякакви форми. Може би сред най-известните бижута на марката е сърцето с ключе (висулка). То е от колекцията „Моментите на Пандора“.
Томас Сабо. Няма начин екстравагантните и държати на качество хора да не са чували за неговите решения. Гривни, обеци, колиета. За всеки по нещо и то от стерлинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *