Сребърните гривни са идеален подарък

Решили сте, че най-подходящият подарък е сребърна гривна. Нека да видим, с какви идеи бихме могли да ви бъдем полезни.
Може би сред една от най-удобните и в същото време непридирчиви гривни е гривната-синджир със закопчалка сачма (или на винт). Такива подаръчни идеи ви предлагат марковите бижута на Пандора. Към обикновената гривна има и допълнителна част, която може да поставяте и махате, когато си пожелаете. Такива фигурки са сърца, плочки с надписи като „завинаги заедно“, Буда. Отделни букви, момиченца или момченца. Всички те се изработват от стерлинг.

Ако искате да направите подарък на своята половинка, но ви притеснява, че може да му харесате на толкова мъжкарска гривна, то нашият съвет е да се насочите към сребърните гривни на „Diesel”. Със сигурност няма да сбъркате, ако знаете, че си пада по тази марка. Едно добро решение е кожена гривна с плочка по средата, която е сребро, евентуално стомана.

Когато търсите подарък за някоя жена и познавате добре вкуса ѝ. Знаете, че не обича изчистените сребърни гривни, помислете за сребърна гривна с цирконий. Марката, към която може се ориентирате е „DKNY”. Едни от най-елегантните сребърни дамски гривни може да потърсите във „Fossil”. За тях е характерно това, че са направени от много части. Те биват съчетавани с цирконий, а за качеството свидетелства надписа върху закопчалката.

Ако преди малко се сетихте за гривната, която е съставена от малки елипси, то трябва да ви кажем, че е част от оригиналните бижута на „Esprit”. Този тип гривни са особено разпространени. Те имат възможност за допълнително удължаване. На закопчалката стои логото на марката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *