Стрелец – Бижута според зодията

  Стрелецът се характеризира като прогресивна личност. Той е искрен, верен, с отворено съзнание и готовност за опознаване на света. Неговото чувство за справедливост и почтеност е пословично. Ако в обществото има аутсайдер, Стрелецът задължително ще застане на негова страна, за да го брани от околните. Разочарованията са способни да сломят духа на Стрелеца. По природа той е идеалист. Представителите на този знак са независими личности. Когато си поставят дадена цел, те никога не се отказват от нейното прeследване. Чувството за справедливост понякога контрастира с желанието за престъпване на закона. Инициативата е в природата на Стрелеца. Той обича да работи колективно и да внася подобрения в общата работа.

По отношение на взаимоотношенията с близките си, Стрелецът е изключително грижовен. Като съпруг, той твърде често трябва да избира каква роля ще играе занапред – домошар или кариерист. Някои Стрелци срещат трудности в балансирането между семейството и работата. Родените под този знак са импулсивни личности. Те са способни да се вбесят от най – малката забележка или неприятност. Но колкото по – лесно се запалва техния плам, толкова по – лесно е да бъде потушен.

Стрелците се развиват успешно в областта на науката и преподаването. Те са много добри учители, философи, духовници и учени. Представителите на зодията може да бъдат твърде властни и неразумни на работното си място. Ако им се наложи да общуват с представители на Скорпион, Стрелците трябва да бъдат изключително премерени. Скорпионът няма да допусне показност на власт и налагане на чужда воля. Ако Стрелецът и Скорпионът намерят общ език, техните отношения ще се развият в благоприятна насока.

Тази зодия се свързва с планетата Юпитер. Цветът на Стрелеца е син. За родените под този знак се препоръчват бижута, които са инкрустирани с оникс, сапфир, амазонит, лазорит, изумруд, циркон, аметист, тюркоаз. Добро влияние оказват на Стрелеца и всички червеникави и зеленикави камъни. За предпочитане са сините камъни. Дали бижутата ще бъдат от злато или сребро, това зависи от вкуса на съответния представител. Астролозите препоръчват златото особено, ако Стрелците се занимават със спорт. Златното бижу ще зареди тялото с енергия. Според астролозите, Стрелците трябва да носят специални гривни и пръстени пригодени за краката.

Представителите на зодията са по – податливи на заболявания като ишиас и ревматизъм. Не са рядко срещани и проблемите с кожата, ноктите и косата. Стрелците са изключително екстравагантни личности. Те впечатляват околните със силата и яснотата на своите чувства. Родените под този знак са способни да преценяват хората с един поглед. Стрелците са изявени оратори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *