Златна бижутерия

Без златно бижу накъде? Няма как да не обърнем малко внимание на златната бижутерия? Даваме ли си сметка, че златото съвсем не е лесен за добиване метал, въпреки, в последните години, масовото му предлагане? Самородното злато се образува в кварцовите скали. Това означава разпръскване на златото на хиляди прашинки, които трябва да се извличат. В миналото е имало златни мини. Робите са копаели, за да правят господарите си богати.
Днес всяка една златна бижутерия предлага богат асортимент от бижута. Има бижута, които са изработени от „чисто злато“- съвсем не евтини, „бяло злато“, от полу – скъпоценни и скъпоценни камъни.

Магията на бялото злато се крие в човека. Той го прави такова благодарение на взаимодействието на жълто злато със светъл метал (сребро, никел, платина).

С времето златната бижутерия допълва своя асортимент с полу – скъпоценните камъни. Те са предпочитан начин за украса заради своята плътност и меки цветове. Сред най – скъпоструващите бижута на всяка златна бижутерия са инкрустираните със скъпоценни камъни. Също както полу – скъпоценните, те се извличат от минерали, но са в концентирани количества.

Златните бижутерии винаги предлагат богати асортименти на пръстени (дамски и мъжки), обеци, гривни, медальони, комплекти. Всички те биват изящно съчетавани по между си. Може да избирате между комбинации от бяло злато със скъпоценни камъни, жълто злато с полу – скъпоценни камъни и други. Златните бижутерии са и мястото, където може да вашите идеи да се превърнат в реалност.Там може да бъде изработено изделие по поръчка. Защо не- може да имате красив пръстен, който е спомен от баба ви, но да не искате да го носите. Бижутерът е този, който може да направи негово изящно копие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *